23 oktober, fyra veckor

 
Fyra har blivit fem ♥  Vi har fått en liten Isabelle i familjen :)
 
Hon föddes torsdagen den 25:e september kl. 02.28. Hon var beräknad den 21:e, så hon var efterlängtad. En relativt smidig förlossning: fick småvärkar morgonen innan, den 24:e - till och från. En onsdag, vältajmat då barnen är hemma från dagis på onsdagar.. ;) Hade tid på mödravårdcentralen den dagen klockan 11, så barnen fick vara hos syrran och kusinerna under tiden. Vi åkte hem ganska direkt efteråt, då jag inte ville dra ut på att kombinera bilkörningen med värkarna mer än jag redan gjort, ifall de skulle bli mer intensiva.
 
Dagen gick åt till att sitta och mysa i soffan framför tv:n tillsammans med barnen. Fredrik kom hem efter jobbet vid fem och vi åt middag, efteråt ringde vi mamma och pappa och bad om barnvakt. Klockan åtta lämnade vi av barnen hos dom och åkte hem igen, vilade och tog mig igenom värkarna :) Ringde förlossningen runt halv tio och åkte in en timme senare. Regn och rusk ute, men vi parkerade och gick till förlossningsmottagningen och blev inskrivna strax efter elva. Och som sagt, 02.28 var hon hos oss :) ♥
 
Hon är helt perfekt och påminner om både William och Alicia :)
Idag är det torsdag vilket betyder att Isabelle blir fyra veckor ♥ Tiden går ganska fort!
Hon har två stolta syskon som gärna hjälper till med både det ena och det andra :) Det gäller allt; blöjbyten, pussar, lägger på henne filten igen om hon sparkat av sig den, klappar henne på huvudet, berättar för henne att dom älskar henne, frågar efter henne om hon ligger och sover och dom inte ser henne, ber om att få hålla henne.
 
Och så en sista grej; jag är lycklig. Riktigt lycklig ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0